SCAUN DE LUAT MASA

Ajustabil in 5 pozitii pe inaltime si 3 pozitii pe spate Tavita detasabila, ajustabila in multiple pozitii Sistem anti-alunecare la sezut Devine foarte compact la pliere Centura de sigurantaSCAUN DE LUAT MASA COCCOLL SCIALLA   ..

426 RON

Beneficii: -Dotat cu centura de siguranta in 5 puncte -Picioarele scaunului dotate cu roti si talpa antialunecare din cauciuc -Pliere in pozitie verticala, foarte compact -Multifunctional: poate fi folosi ca scaun de luat masa clasic sau ..

489 RON

  Tip : scaun de luat masa Varsta copilului : 6-36 luni Greutatea maxima a copilului : 17 kg Cadru : metalic Tavita dubla, ajustabila Ajustare facila pe verticala Centura de siguranta in 5 puncte Ergonomie : 3 ..

369 RON

  Tip : scaun de luat masa Varsta copilului : 6-36 luni Greutatea maxima a copilului : 15 kg Cadru : metalic Tavita dubla, ajustabila si detasabila Suport picioare Centura de siguranta in 5 puncte Ergonomie : 2 pozitii de..

230 RON

Beneficii: -Design inovativ, culori placute si material comfortabil, de calitate -Foarte stabil, prevazut cu opritoare si frana -Echipat cu cosulet incapator pentru toate accesoriile bebelusului -Tavita echipata cu opritor pentru piciorus..

429 RON

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)