Trekking

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Furca cu suspensie confortabila cu blocare mecanica; Frane hidraulice pe disc AVID;  Sa ergonomica de la SELLE ROYAL;..

2.399 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Furca cu suspensie confortabila cu blocare mecanica; Sa ergonomica de la SELLE ROYAL; Geometrie cadru tip "TREKKING". ..

2.049 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Furca cu suspensie confortabila cu blocare mecanica; Frane hidraulice pe disc SHIMANO; Asistenta puternica oferita de moto..

8.499 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE;  Furca cu suspensie confortabila cu blocare mecanica; Frane hidraulice pe disc AVID; Sa ergonomica de la SELLE ROYAL;..

2.399 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Furca cu suspensie confortabila cu blocare mecanica; Frane hidraulice pe disc SHIMANO;  Sa ergonomica de la SELLE ROY..

2.499 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Furca cu suspensie confortabila cu blocare mecanica; Sa ergonomica de la SELLE ROYAL;  Geometrie cadru tip "TREKKING"..

2.049 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Furca cu suspensie confortabila cu blocare mecanica;  Frane hidraulice pe disc SHIMANO;  Asistenta puternica ofe..

8.499 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Sa "TREKKING" ergonomica de la SELLE ROYAL;  Anvelope inguste pentru o pedalare usoara. GEOMETRIE CADRU: ..

1.699 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE;  Sa "TREKKING" ergonomica de la SELLE ROYAL;  Anvelope inguste pentru o pedalare usoara. GEOMETRIE CADRU: ..

1.699 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE;  Sa "TREKKING" ergonomica de la SELLE ROYAL;  Sistem de schimbatoare "EAZYFIRE" de la SHIMANO; GEOMETRIE CADRU: ..

1.799 RON

CARACTERISTICI PRINCIPALE: Cadru usor, hidroformat din aluminiu HFI 7005 cu sistemul CABLE INSIDE; Sa "TREKKING" ergonomica de la SELLE ROYAL; Sistem de schimbatoare "EAZYFIRE" de la SHIMANO; GEOMETRIE CADRU: ..

1.799 RON

Afişare 1 - 16 din 22 (2 pagini)